02 Ekim 2011

Geldim geldim!

Benim bir blogum vardı galiba. Çok ihmal ettim buraları biliyorum. Ama diye başlayan mazeret cümleleri kurmadan hemen anlatmaya başlıyorum.Üç kişilik ilk tatilimize çıktık.İstikamet Bozcaada ve Gökçeada demiştim ama Bozcaada'ya gittik sadece iyiki de öyle yaptık.Çünkü oğlumla uzun bir tatili seneye yapmak sanırım daha iyi bir fikir.Tatil tabii ki diğer tatillerimizden çok farklıydı ama çooooooook güzeldi.Denize pek giremedim,güneşlenemedim fakat oğlumuzla kumsalda geçirdiğimiz vakit bin yüzmeye bedeldi.

Akşam balık-rakı sefası yapamadık belki ama minik yaramazımızın meraklı bakışlarla etrafı incelemesi kendince konuşması yetti bize.Gündüzleri kıpır kıpır olan oğlum neyse ki geceleri güzel uyudu da biraz rahat ettim.






Bozcaada'ya gideceğimizi duyan ailelerimiz küçüçük çocukla gidilecek en son yer dediler orası için.Evet rüzgarlıydı denizi soğuktu (bu kadar soğuk olacağını düşünmemiştim gerçi) ama her anın tadını çok güzel çıkardık.



Ayazma plajı harikaydı, Atilla'yı uyutacağız diye bilmem kaçıncı kez yaptığımız ada turu sırasında keşfettiğimiz üzüm bağları çok güzeldi.Bizim gibi damak tadına düşkünler için çok güzel şeylerde vardı.Damla sakızlı enginar,rezeneli omlet, gelincik şerbeti tattıklarım içinde en ilginçleriydi.


Ortim bu tatil en çok sana yarayacak diye takılıyordu Ati beni daha da yorar diye ama olsun herşeye rağmen tadı damağımızda kalan unutulmayacak güzel bir tatildi. Tatilimizin son günüde beklediğimiz tayin haberini aldık.Bu sene tayinimizin çıkacağını, doğu hizmeti yapmadığımız için doğuya gideceğimizi biliyorduk.Ortim 2 senedir adını sayıklayıp duruyordu o şehrin.Orası ile ilgili belgeselleri hiç kaçırmıyordu.En son geçen sene "oğlumla Çıldır gölünde balık tutacağız göreceksin" diyordu ve dediğide olacak.



Evet biz Ardahan'a gidiyoruz.Tayinimiz Ardahan'a çıktı diyemiyorum çünkü Ardahan'ı resmen çağırdı ortim.Haberi aldığımızda şaşkınlıkla karışık çok sevindik. Kilis'ten gelmiştik Ankara'ya şimdi bir başka sınıra gidiyoruz ama bu sefer 3 kişiyiz.Tabii hüzünleniyoruz sevdiklerimizden çok uzaklara gidiyoruz diye ama mutluyuz heyecanlıyız mis gibi karların arasında oğlumuzu büyütmeye gidiyoruz.