15 Mart 2010

Bahar'ı beklerken...

Cemre de düştü güneşi de gördük bahar geldi diye sevinirken dünden beri kış yaşanıyor Ankara'da. Havanın böyle sıkıcı olması insanın ruhunu bu kadar mı etkiler...Bütün gün temizlik yapıp KPSS çalışmakla geçti. Kabiş bugün nöbetçi o nedenle gün uzadıkça uzadı. Neyse az kaldı bugünün bitmesine. Yarın daha ferah bir gün olur umarım.
Yukarıdaki fotoğraflar hafta sonundan.Cumartesi hava fena değildi. Bizde arkadaşlarımızla Papazın Bağı'na gittik.Ankara'nın yıllardır bozulmamış nadir güzel yerlerinden biridir. Semaverde çay, gözleme ve güneşe rağmen yanan soba eşliğinde sohbet...Havalar ısınınca eminim daha güzel olacak orası. Hazırlıklar başlamıştı zaten masalar dışarıya taşınıyordu dökülen yapraklar temizleniyordu. Tek bir şey eksikti bahar.Gelsin artık bahar.

5 yorum:

ŞEKERPEMBE dedi ki...

HER YERE BAHAR GELSİN BİR AN ÖNCE BU SENE BAHARI HİÇ ÖZLEMEDİĞİM KADAR ÖZLEDİM VE BEKLİYORUM. SİZİN İLİNİZEDE GELSİN, EVİNİZDEN EKSİK OLMASIN AMA. KPSS İÇİNDE BAŞARILAR...

SEVGİLERİMLE

Duygu dedi ki...

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. :))

.ankara düşleri. dedi ki...

çok merak ettim nerede bu papazın bağı.

Duygu dedi ki...

Gaziosmanpaşa'da papazın bağı.Tam olarak adres veremeyeceğim yön duygum sıfırdır.Eşimden ayrıntılı adresi öğrenip söylerim.Ama Gaziosmanpaşa da kime sorsan bilirler. Tavsiye ederim mutlaka görülmeli.Hele şimdi tam bahar da gelmişken.

.ankara düşleri. dedi ki...

tamam duygucum teşekkürler.inşallah en kısa zamanda gitmek kısmet olur :))