28 Temmuz 2010

Minikten iyi haberler...

Miniğim sağ olsun fiziken beni hiç yormuyor ama ruh halimi altüst etti.Sabah ki halimi telefonda duyan ortim doktora söylemiş doktor da gelsin dedi.Gittim gördük kalp atışlarını, 10 haftalık olmuş, en son gördüğümüzden bu yana da bir hayli büyümüş. Hatta ultrason görüntüsünü gören ortim bu kız duruşundan belli dedi :))

Canım benim sakin sakin büyürken biz nasıl telaş içine düştük. Neyse ilerde anlatır güleriz artık.Çok şükür her şey yolunda ya...

4 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Duygu hiç merak etme o ne yapacağını nasıl duracağını bilir... her şeyi zamanında yapar... sen sadece onunla tek vücut olmanın keyfini çıkar.


Sevgilerrr

Duygu dedi ki...

Belki boş yere gittim doktora ama içim rahat etti en azından.Şimdi psikolojik olarakta iyiyim.Desteğiniz için teşekkürler Lale abla.Her hamilelik sıkıntılı olacak diye bir şey yokmuş demek ki:)

ŞEKERPEMBE dedi ki...

şu günlerde aklımda hep sen vardın acaba şu günlerinin keyfini çıkarıyormu diye aa geldim birde baktım ki sen neler yaşamışsın kıyamam. öncedende dedim ya her gününü en güzel günüm bu diye yaşa kayif al hep daha güzeli geliyor.
ben kayıplarda yaşamış biri olarak öncelikle sakin ol derim sana. gidenlerdede, kalandada hiç bulantım olmadı. kendini kötü hissetmen gerekmiyor. kendini hiç bir şey için germe, endişelenme... şu günlerde onun için yapacağın en büyük şey moralini yüksek tutmak. ama sen yinede kendini çok yorma emi... bak en tazesinden bilgiler sana:)))))))
sevgilerimle

Duygu dedi ki...

Daha iyiyim şimdi.Bilmem beni hissediyor mu ama konuşmaya çalışıyorum onunla.Konuştukça daha iyi oluyorum.Yazmana çok sevindim çünkü senden bir şeyler okumayı çok istiyordum.Güzel satırların için sağol canım.Benimde aklım sende ve tatlı oğluşunda :)

Sevgiler...