26 Şubat 2013

İyi ki doğdun oğlum!


 
Dün Atilla'nın 2.yaşını kutladık.İlk doğumgününde olduğu gibi  gene üçümüzdük.Ama seneye inşallah daha kalabalık bir şekilde Ankara'da kutlayacağız.Zaten bu senede pek farkında değildi olanların.Pastasını hafta sonu kaçamağı yaptığımız Erzurum'dan aldık.Ama uğurböceğini çok sevmiş olacakki pastayı kesince ağlamaya başladı.Evi süslediğim balonlarla oynamak istedi.Neden yaptığını bilmesede mumları üfle dediğimizde üfledi ama.
 
 
 
Herhalde hayatımın hiç bir döneminde zaman bu kadar hızlı geçmemiştir.Klişe olacak belki ama oğlumu kucağıma aldığım an daha dün gibi aklımda.Şimdi ise evde 3.bir kişi var resmen.Her geçen gün şükrediyorum böyle bir evladım olduğu için.
 
Hamileliğim çok rahat geçsede Ati biraz zor bir bebek oldu.Hala ele avuca sığmaz halleri ile beni yorsada herşeye değiyor.Ahh birde o köfte dudaklarından ''anne'' dediğini duysam.Evet hala anne demiyor.Ama baba derken bile içim eriyor artık anne dediğinde ne olurum bilemem.
 
Canım oğlum önce mercimeğimizdin şimdi evimizin küçük adamı oldun.O kocaman gözlerindeki merak,enerjin,yüzündeki gülümsemen hiç eksik olmasın.Seni çok ama çok seviyoruz iyi ki varsın annesinin ve babasının kuzusu!

 
 
 

6 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Sağlıkla büyüsün,nice yaşları olsun Duygucum.

Demek Ankara'ya dönüyorsunuz sizin adınıza çok sevindim...

Ben sizi Çıldır gölü üstünde atlı kızakla gezeken hayal edicem yine de sen her aklıma geldiğinde...


Sevgilerimle

ruhdagı dedi ki...

Nice yaşlara. Sağlıklı hayırlı uzun bir hayat dilerim.

Artık hayat çok hızlı akıyor di mi?...

Sevgiler

Duygu dedi ki...

Lale ablacım güzel dileklerin için teşekkür ederim.Bizde Ardahana ne hayallerle gelmiştik ama hiç bir şey hayal ettiğimiz gibi olmuyor ne yazıkki.Ankara'ya dönmek hepimize daha iyi gelecek.Ama tabii Çıldır gölü birkaç güzel hatıram arasında ilk sırada olacak.

Duygu dedi ki...

Sevgili Ruh dağı teşekkürler güzel dileklerin için.Evet zaman minik canavarla nasıl geçiyor gerçekten hiç anlamıyorum...

Başka Anne dedi ki...

Duyguuuuuu Atillaaaaa Ruh dağııııııııııııııııııı neler oldu bizeeee bebeler 2-2.5 oldu biz niye kaybettik birbirimizi yaaaaa!

Duygu dedi ki...

Ahh Deryacım daha geçen gün aynı şeyi düşündüm.Bebeler daha mercimek kıvamında karnımızdayken bile ne güzel mesajlaşırdık.Açmayalım arayı bu kadar sonra bir bakmışız ufaklıklar olmuş delikanlı,genç kız..