06 Ağustos 2010

Güneşli başlayıp yağmurlu biten bir yazı...

Tatile sayılı günler kala Ankara'da sıcaktan buharlaşıp yok olmak üzereyiz. Ben istiyordum evet şu yağmurlar bitsin yaz gelsin diye ama bu kadarı Ankara için biraz fazla.Miniğimin etkisiyle vücut sıcaklığım daha da artmış gibi bir de bu sıcaklıklar üstüne gelince minimum hareketle gün geçiriyorum.S.J Bolton'un Kurban adlı gerilim romanı sağolsun dingin günlerime bayağı heyecan katıyor.Ortim de evde, izne ayrıldı.O yüzden günler daha kolay geçiyor bugünlerde.Aman bir an önce geçsin de önümüzdeki hafta olsun.Düşelim yollara önce Gümüşlük(Bodrum) sonra da Datça bizi bekliyor.Miniğim de ilk tatiline çıkmış olacak henüz farkında olmasada.Gerçi hissediyor gibi sanki artık bizi.


Bugün doktor kontrolü vardı.11.haftanın sonunda bebek görünümünde resmen.Doktor ense kalınlığını ölçmek istedi ama kıpır kıpır yerinde durmadı bir türlü.Hemşire bile bu ne hareketlilik deyip ekrandan sevdi. Sonunda durdu da ense kalınlığı ölçüldü çok şükür bir problem yok. Ama sabah sabah benim huzurumu mu bozarsınız dercesine saatlerdir bel ağrım dinmedi.Aman o yuvasında rahat olsunda...


Bir dahaki kontrol 1 ay sonra belki cinsiyeti belli olacak.Gerçi ortime sorarsan cinsiyeti belli kız işte diyor.Benim için kız erkek önemli değil. Ama ortim için kız olsun istiyorum.Tabii öncelikle sağlıklı olsun.Zaten çevremdeki herkes bana bakıp kız olacak diyor.Birde Çin takvimine bak dedi bir arkadaş takvimde kız dedi.Çirkinleştiğimi hissediyorum bende zaten, kız annesinin güzelliğini alırmış derler ya :)) İnanmıyorum aslında ben hiç birine sadece ortime inanıyorum çünkü öyle kesin konuşuyor ki bir bildiğimi var diye düşünmeden edemiyor insan.Göreceğiz bakalım.


Bu arada ben bu satırları yazarken şakır şakır yağmur yağmaya başladı.Yok gerçekten tuhaf bu sene havalar...

1 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

o yağmur bize de gelse...
iyi tatiller... keyifle geçsin...